Nekdanji član Reala pridržan zaradi preprodaje drog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kolumbijec se je Realu pridružil leta 1999, a se mu nikoli ni uspelo prebiti v njegovo prvo ekipo.
Oglej si celoten članek

Policija v Madridu je zaradi preprodaje drog pridržala Edwina Conga, nekdanjega kolumbijskega nogometnega reprezentanta in tudi člana madridskega Reala.

V obsežni akciji so policisti aretirali še devet ljudi, 43-letnega Congo pa so po zaslišanju že izpustili, poroča francoska tiskovna agencija afp.

Kolumbijec se je Realu pridružil leta 1999, a se mu nikoli ni uspelo prebiti v njegovo prvo ekipo. Real ga je posodil Valladolidu in  Vitorii Guimaraes, nato pa prodal Levanteju. Zanj je odigral 112 tekem in dosegel 21 golov. Do konca kariere je igral še za Sporting Gijon, Recreativo in Olimpic Xativo.

V kolumbijski reprezentanci je na 17 tekmah trikrat zatresel mrežo tekmecev, nastopil je na dveh južnoameriških prvenstvih.

Škandal Resnica prišla na dan: Jović si je vse izmislil, pri Realu znoreli

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.