Nekdanji kapetan Slovenije bo vodil klub v tujini

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Nova služba za legendo slovenskega rokometa.
Oglej si celoten članek

Po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA je Uroš Šerbec novi trener rokometne ekipe SC Ferlach, v minuli sezoni četrouvrščene zasedbe v avstrijskem prvenstvu. Novica o odhodu Šerbca v Borovlje je v Sloveniji zaokrožila že pred dnevi.

Dvainpetdesetletni Šerbec je na tem položaju zamenjal Hrvata Sinišo Markoto, ki bo v novi sezoni vodil Maribor Branik. Šerbec je bil v preteklosti pomočnik selektorja slovenske moške reprezentance, vodil pa je Krško, Slovenj Gradec, Maribor in Dravo.

Šerbec je v času igralske kariere odigral 120 tekem in dosegel 467 golov za slovensko reprezentanco. Bil je kapetan Slovenije na premiernem nastopu na poletnih olimpijskih igrah v Sydneyju 2000. Večino klubske kariere je branil barve Celja Pivovarne Laško, v rumenem dresu je desetkrat slavil v slovenskem prvenstvu in šestkrat igral v polfinalu evropske lige prvakov.

Intervju "Po zmagi je lepše iti k njim na morje"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.