Nekdanji nemški as ob službo

Foto: Epa philipp lahm
Upokojeni nogometaš si bo moral poiskati nov izziv.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nemški nogometni reprezentant Philip Lahm je izgubil službo strokovnega komentatorja pri nemški televiziji ARD. Pogodba mu je potekla, pri ARD pa so sporočili, da je z nekdanjim kapetanom elfa ne nameravajo podaljšati.

Medtem pa bodo delo s prav tako nekdanjim reprezentantom Thomasom Hitzlspergerjem pri ARD nadaljevali tudi v prihodnje.

"Imamo krog športnih sodelavcev, o katerih se bomo odločali septembra," je za nemško tiskovno agencijo DPA dejal športni koordinator pri ARD, Axel Balkausky.

Znano je, da je bil Balkausky nezadovoljen z delom Lahma po koncu letošnjega mundiala v Rusiji. Lahm je namreč po izpadu Nemcev na svetovnem prvenstvu kritike usmeril tudi proti nemškemu selektorju Joachimu Löwu, a ne v televizijskih oddajah in pogovorih, temveč preko socialnih omrežij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:00 31. Julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.