Nekdanji nogometaš Crvene zvezde ustrelil bivšo ženo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Za umor predsednice mestne skupnosti Herceg Novi naj bi bil kriv njen bivši mož, domnevni nekdanji nogometaš Crvene zvezde.
Oglej si celoten članek

Bojan Rašović, ki naj bi bil po pisanju Ekipe24 "znano ime v svetu nogometa na prostorih nekdanje Jugoslavije, svoj čas pa je nosil tudi dres Crvene zvezde", čeprav na spletu ni podatkov o kakšni nogometni karieri, naj bi zakrivil umor svoje nekdanje soproge, Branke Petrović.

Do umora je prišlo v Herceg Novem v ponedeljkovih jutranjih urah, ko naj bi omenjeni nekdanji nogometaš s pomočjo strelnega orožja sodil svoji nekdanji ženi, sicer predsednici tamkajšnjega mestnega sveta.

Po zločinu naj bi se storilec že predal policiji, ki je odprla preiskavo. "Osumljenecu je bila odvzeta svoboda," so že sporočili iz tamkajšnje policije, zaenkrat pa več podrobnosti še ni znanih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.