Nekdanji prvak se po treh letih vrača v karavano

Foto: Epa
Foto: Epa
Vrača se k moštvu, pri katerem je debitiral.
Oglej si celoten članek

Bivši svetovni prvak v formuli 1 Jenson Button je postal novi svetovalec ekipi svetovnega prvenstva Williams, s katero je podpisal večletno pogodbo, so danes zapisali pri britanskem moštvu. Button se je od dirkanja v SP poslovil leta 2017.

"Navdušen sem, da spet lahko potrdim, da sem podpisal za Williams. Pred menoj je veliko težkega dela, vendar ne dvomim, da nas čaka svetla prihodnost," je dejal 41-letni Button v izjavi za javnost.

Nova sezona F1 se bo predvidoma začela 28. marca z veliko nagrado Bahrajna.

Button je v formuli 1 debitiral pri moštvu Williamsa leta 2000 in tudi svoj edini naslov svetovnega prvaka osvojil devet let pozneje s to ekipo.

F1 Ovrgli govorice in potrdili termin legendarne dirke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.