Nekdanji reprezentant končal kariero

Foto: EPA
Foto: EPA
Potem ko v štirinajstih mesecih ni našel kluba, je nekdanji nemški reprezentančni vratar Timo Hildebrand objavil, da zaključuje kariero.
Oglej si celoten članek

Kot vrhunce 17-letne kariere je Timo Hildebrand navedel naslov nemškega prvaka s Stuttgartom 2007, osvojitev španskega pokala naslednje leto z Valencio in mesto v reprezentanci na domačem svetovnem prvenstvu 2006.

"Seveda je čutiti kanček melanholije ob taki odločitvi, vendar ko se ozrem nazaj sem zadovoljen in ponosen," je zapisal 36-letni Hildebrand.

Kot 15-letni deček se je Hildebrand priključil članski zasedbi Stuttgarta in tam ostal do 2007. Nato je branil še za portugalski Sporting, Schalke, Hoffenheim in nazadnje Frankfurt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.