Nekdanji reprezentant odslej pri Olimpiji

Foto: Profimedia Miral Samardžić
Ljubljanski klub je okrepil izkušeni branilec.
Oglej si celoten članek

Olimpija Ljubljana je sporočila, da je sklenila pogodbo z izkušenim branilcem, nekdanjim reprezentantom Slovenije Miralom Samardžićem. Dvaintridesetletnik se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami. V domovini je igral za Triglav in Maribor, v tujini pa se je preizkusil v Moldaviji pri Šerifu Tiraspolu, na Hrvaškem pri Rijeki, na Kitajskem pri Henan Jianyeju, v Turčiji pri Akhisar Belediyesporju in Rusiji pri Anžiju ter Krila Sovjetov.

"Komaj sem čakal na prestop, saj sem bil izven treninga približno mesec dni, tako da sem komaj čakal, da se to obdobje konča. Vesel sem, da sem prišel v ta velik klub. Vsi vemo, kaj Olimpija pomeni v Sloveniji. V Ljubljani se počutim domače in od sebe bom dal maksimum. Želim si, da bi v Evropi prišli čim dlje, v domačih tekmovanjih pa je cilj borba za naslov v prvenstvu in pokalu," je ob prestopu povedal Samardžić.

Evropska liga Olimpija: Slačilnica diha kot ena

Samardžić je postal četrta okrepitev zmajev v tem prestopnem roku, klubu so se pred tem pridružili Denis Šme, Luka Menalo in Ante Vukušić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.