Nekdanji slovenski reprezentant ima nov klub

Foto: Profimedia alen omić
Alen Omić bo tudi to sezono nastopal med elito evropske košarke.
Oglej si celoten članek

Alen Omić bo kariero nadaljeval pri Budućnosti iz Podgorice, so sporočili iz vrst prvaka lige Aba. Nekdanji slovenski reprezentant, po prihodu Anthonyja Randolpha je izgubil mesto naturaliziranega košarkarja za evropsko prvenstvo 2017, je podpisal pogodbo za eno leto z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

Šestindvajsetletni Omić, ki je med poletjem vadil s turškim velikanom Fenerbahčejem, bo tako po igranju za Crveno zvezdo tudi tokrat nastopal v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Nekdanji košarkar Zlatoroga Laško, Uniona Olimpije, Gran Canarie, Anadoluja Efesa, Hapoela Jeruzalema in Crvene zvezde je imel tudi ponudbo italijanske Reggio Emilie, a se je odločil za igranje v evroligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.