Nekdanji slovenski selektor napadel sodnike ter dobil drastično kazen

Foto: Epa
Foto: Epa
Evropska rokometna zveza (EHF) je nekdanjega slovenskega selektorja ter aktualnega trenerja Zagreba Veselina Vujovića kaznovala s prepovedjo vodenja tekme.
Oglej si celoten članek

"Naj mi objasnijo, zakaj se v zadnjih 30 sekundah lahko sodi sedemmetrovka zaradi prekrška na sredini igrišča, a hkrati ne zaustavljajo ure v zadnjih desetih sekundah igre. Res predrzno, naj rajši to pojasnijo, kot da se spet pogovarjajo o tem, kako se Vujović obnaša," je besnel trener Zagreba Veselin Vujović po tesnem porazu s Flensburgom v Ligi prvakov s 26:25.

"Po 40 letih očitno še vedno ne poznam rokometnih pravil, katera sta si gospoda z Islandije interpretirala. Upam, da bo znal nekdo odgovoren vse skupaj oceniti," je še zaključil analizo sojenja nekdanji slovenski selektor, ki si je s temi besedami prislužil kazen krovne evropske rokometne organizacije.

Vujović je bil namreč zaradi podobnih nastopov že pod povečevalom, po novem incidentu, ko se je po tekmi spravil nad oba sodnika, pa so se pri EHF odločili, da Črnogorca tudi kaznujejo. Vujović je tako prejel prepoved vodenja tekme na sobotnem obračunu z Barcelono, obenem pa bo moral plačati 2000 evrov kazni.

Flensburg tako ostaja rak rana črnogorskega rokometnega strokovnjaka, saj je še kot trener Ciudad Reala prejel 10-mesečno prepoved, ker je udaril legendarno levo krilo nemškega velikana, Larsa Christiansena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:08 16. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.