Nekdanji svetovni prvak F1 bo sklenil kariero

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po tej sezoni se poslavlja legendarni dirkač.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni prvak Kimi Räikkönen bo po tej sezoni končal dirkanje v formuli ena, je na Instagramu sporočil 41-letni Finec. Odločitev o tem je padla že minulo zimo, je dodal.

"Odločitev ni bila lahka, a po tej sezoni je čas za nove stvari," je zapisal Räikkönen in se zahvalil svoji družini, vsem njegovim ekipam v karieri, drugim, ki so sodelovali na njegovi športni poti, ter navijačem.

Finec je bil svetovni prvak v kraljevem razredu avtomobilizma leta 2007 z ekipo Ferrarija. Sedaj nastopa za Alfa Romeo in je na 17. mestu svetovnega prvenstva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.