Nekdanji svetovni prvak po operaciji možganov v kritičnem stanju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji selektor argentinske reprezentance Carlos Bilardo, ki je z gavči leta 1986 osvojil svetovno prvenstvo, je po operaciji možganov v kritičnem stanju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Oglej si celoten članek

Enainosemdesetletnik je na intenzivni negi bolnišnice v Buenos Airesu od srede. V dobrem mesecu je prestal dve operaciji na možganih.

Leta 2018 je bil Carlos Bilardo dvakrat hospitaliziran zaradi Hakim-Adamsovega sindroma, nevrodegenerativne bolezni, ki je pogosta pri moških nad 60 let, še poroča AFP.

Foto: Twitter Carlos Bilardo

Bilardo je leta 1986 vodil Argentino na čelu z Diego Armandom Maradono in v finalu SP v Mehiki premagal Zahodno Nemčijo.

Messi Messi le dva gola od Peléjevega rekorda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.