Nekdanji trener Olimpije pred izzivom kariere! Zasedel bo klop ruskega velikana!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji Olimpijin trener naj bi se selil v Moskvo.
Oglej si celoten članek

Že februarja so se pojavile govorice, zdaj pa naj bi bilo praktično že vse odločeno. Srbski trener Marko Nikolić bo prevzel ruskega nogometnega velikana, Lokomotivo Moskvo.

Nikolić bo na klopi zamnejla Jurija Sjemina, kateremu po koncu sezone poteče pogodba. Nekdanji trener Olimpije naj bi se že vse dogovoril z vodstvom klubam čaka se samo še na uradno potrditev.

Foto: Saša Despot Marko Nikolić

Nikolić je bil tako tako ta vikend ena izmed glavnih športnih tem v Rusiji, saj so si vsi tamkajšnji mediji enotni, da je Sjemin že "bivši", saj klub ni izpolnil nobenega izmed dveh glavnih ciljev sezone, ki sta bila prezimitev v Evropi ter enakovreden boj za naslov ruskega prvaka.

Lokomotiva se je sicer v Evropi odrezala dosti dobro, saj je v Ligi prvakov v izjemno močni skupini z Juvnetusom, Atletico Madridom in Bayerjem Leverkusenom uspela celo priti do ene zmage, a se je vseeno morala posloviti že po skupinskem delu. Tudi v državnem prvenstvu ji gre precej solidno, saj zaseda drugo mesto, a zaostaja za vodilnim Zenitom kar devet točk.

Nikolić naj bi se v zadnjih mesecih, potem ko je zapustil madžarski Videoton, vsaj dvakrat pojavil v Moskvi, obakrat pa je tudi obiskal tekmo Lokomotive ter si ogledal svoje bodoče varovance

Pred Videotonom je Nikolić vodil Rad, Vojvodino ter v dveh mandatih beograjski Partizan. Leta 2016 je vodil tudi ljubljansko Olimpijo, kjer pa je zaznamoval sezono z rasističnim škandalom, po katerem je bil tudi odpuščen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.