Nekdanji trener Olimpije še naprej navdušuje, povezujejo ga celo z Juventusom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Po mnenju njegovega agenta je pred nekdanjim trenerjem Olimpije zelo svetla prihodnost.
Oglej si celoten članek

Agent nogometnega trenerja moskovske Lokomotive Dejan Joksimović je ena izmed glavnih športnih tem zadnjih dni v Rusiji, potem ko je za tamkajšnje medije izjavil, da bo njegov varovanec Marko Nikolić v roku petih let že na klopi slovitega Juventusa.

 

Joksimović je tekom intervjuja namreč prekipeval od zadovoljstva, saj je Nikolićeva Lokomotiva na velikem derbiju premagala Spartak z 2:0.

"Ali je Nikolić dokazal, da je boljši od Sjomina? Ne, Sjomin je vendarle legenda kluba. Toda Marko je še mlad, ima komaj 41 let. Čez štiri, pet let bo že trener Juventusa, v to sem prepričan," je Joksimović pohvalil svojega varovanca.

Nikolić je na klop Lokomotive sicer sedel pred slabim letom, ko je 14. maja 2020 na klopi "Parnih lokomotiv" zamenjal legendarnega Jurija Sjomina, ki je Lokomotivo vodil kar 22 sezon.

Nekdanji trener ljubljanske Olimpije je po prihodu v rusko prestolnico najprej zaključil sezono 2019/20 z drugim mestom v prvenstvu ter porazom v finalu pokala, v letošnji sezoni pa se trenutno nahaja na tretjem mestu v prvenstvu, uvrstil se je v polfinale pokala, izkazal pa se je tudi v Ligi prvakov, kjer je na dveh tekmah remiziral z madridskim Atleticom, neodločen izid pa je iztržil tudi na gostujoči tekmi z Red Bull Salzburgom.

Juventus pa ima po drugi strani letos precej velike težave, saj pod taktirko Andree Pirla nikakor ne najde prave forme, tako da je že v osmini finala zaključil z Ligo prvakov po izpadu proti Portu, Stara dama pa ne blesti niti v domačem prvenstvu, kjer je Inter vse bližje temu, da prekine vladavino kluba iz Torina. A kljub temu se zdi, da Nikolić vseeno ni med prvimi kandidati za klop Juventusa...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:09 13. April 2021.

    JUVENTUSa? Torinskega? Italijanskega? Ta se malo šali, malo pretirava, zelo nabija.

  • 14:32 13. April 2021.

    Samo da ne bude opet "idiote crni"

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.