Nekdanji zmagovalec: Pogačar, to je bilo bolno!

Foto: Epa Tadej Pogačar
Tako so se na spremembo na vrhu dirke po Franciji odzvala socialna omrežja.
Oglej si celoten članek

"Videli smo eno največjih predstav v zgodovini tega športa," so izjemno zmago odličnega Tadeja Pogačarja, ki je v kronometru za skoraj dve minuti premagal vrhunskega Primoža Rogliča in mu tako prevzel rumeno majico, pokomentirali na Eurosportu. "Vsi v pelotonu so v šoku po predstavi s katero je Pogačar premagal Rogliča," pa je bila ocena enega izmed ljubiteljev kolesarstva na twitterju.

O Pogačarjevem dosežku se bo govorilo še kar nekaj časa, se strinjajo vsi. "Žal mi je za Rogliča. Šport je res lahko zelo krut. A hkrati, kakšna vožnja Pogačarja. Wow. Kakšna etapa," pa se je tudi drugega v skupni razvrstitvi spomnil eden izmed uporabnikov socialnih omrežij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:33 19. September 2020.

    Pogacar...kak pa je toti pubec "fukjen"😆😆😆 braaavo. cestitke tudi Roglicu... zatukls sta jih dol vse...hudo💪👍

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.