Nekdanji zmaj blizu berlinske Albe

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Deon Thompson, ki je bil v lanski sezoni med najboljšimi igralci Union Olimpije, bo kariero najverjetneje nadaljeval v Nemčiji pri Albi iz Berlina.
Oglej si celoten članek

Čeprav si je trener Union Olimpije, Sašo Filipovski, želel, da bi Deon Thompson tudi v letošnji sezoni ostal v Ljubljani, se je odlični krilni center odločil, da bo kariero nadaljeval drugje. Njegova prva želja je bila liga NBA, kjer pa očitno ni dobil prave ponudbe, tako da bo ostal v Evropi. Priznani košarkarski portal Sportando je tako na svojem Twitter profilu zapisal, da bo Thompson svojo kariero nadaljeval pri berlinski Albi. "Deon Thompson se je dogovoril z Albo Berlin," so zapisali pri Sportandu.

Spomnimo, da bo Thompsona pri Ljubljančanih zamenjal rojak Dylan Page.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.