Nekdanji zvezdnik Juventusa v Olimpijo?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Predsednik Olimpije Milan Mandarić je po osvojitvi naslova obljubil še boljšo Olimpijo. V vrste zmajev želi privabiti tudi nekdanjega napadalca Stare dame.
Oglej si celoten članek

Prvi mož ljubljanskega kluba Milan Mandarić je očitno že zavihal rokave in sestavlja moštvo za prihodnjo sezono, v njej bo Olimpija nastopila tudi v kvalifikacijah za ligo prvakov. Pri zmajih želijo privabiti nekaj okrepitev, po pisanju Ekipe pa je že kar nekaj konkretnih pogovorov opravil nekdanji napadalec torinskega Juventusa. Mirko Vučinić naj bi že načeloma z Ljubljančani tudi že sklenil ustni dogovor o sodelovanju.

Dvaintridesetletni Črnogorec je v svoji karieri igral za Sutjesko iz Nikšića, Lecce, Romo in Juventus, nazadnje pa si je kruh služil v Združenih arabskih emiratih kot član Al Jazire iz Abu Dabija. Na 29 ligaških tekmah je zabil 27 zadetkov. V črnogorski izbrani vrsti je zbral 44 nastopov in 17 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:59 21. Maj 2016.

    Pajade...............še Cimerotič bo igral !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.