Nekdanji zvezdnik Olimpije okrepil Krko

Foto: Profimedia
Marvin Jones je najnovejša Krkina okrepitev.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Marvin Jones, 213 centimetrov visoki center, je okrepil Košarkarski klub Krka, so sporočili iz novomeškega tabora. Jones ni prvič v Evropi, v lanski sezoni je nosil dres ljubljanske Olimpije.

Jones, rojen je bil leta 1993 v Chicagu, se je šolal v ZDA na univerzah Highland, Kent State in Texas Southern. V svoji drugi sezoni v severnoameriški študentski ligi NCAA je v dresu univerze Highland v povprečju beležil po devet točk, 7,9 skoka in 1,9 blokade na tekmo.

V sezoni 2017/18 je prišel na staro celino in okrepil grškega prvoligaša Kolossos. Z grško zasedbo je prišel v četrtfinale državnega prvenstva. Lansko sezono pa se je v dresu zmajev preizkusil v regionalni ligi Aba, kjer je beležil po 6,5 točke in 4,7 skoka, so še zapisali pri Krki.

Po dveh letih in pol Krka prekinila pogodbo s Petrovom

ABA Krka imenovala novega trenerja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.