Nemce presenetile fašistične geste

Foto: Epa Eintracht je na Cipru prišel do zmage.
Foto: Epa Eintracht je na Cipru prišel do zmage.
Na eni od četrtkovih tekem Lige Evropa so se navijači obnašali neprimerno.
Oglej si celoten članek

Ciprski nogometni podprvak Apollon Limassol bo bržčas doletela huda kazen Evropske nogometne zveze (Uefa) po četrtkovi tekmi Lige Evropa v Nikoziji, kjer je nemški Eintracht Frankfurt zmagal s 3:2. 

Video Slovenski reprezentant zgodovinski uspeh slavil s plesanjem kola in znanim hitom

Navijači ciprskega kluba so namreč nemškim nogometašem kazali Hitlerjev pozdrav in temnopolte obkladali s posnemanjem opičjih glasov. Delegati Uefe so dokumentirali incidente, še poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Zelo sem bil presenečen in razočaran zaradi fašističnih znakov in rasizma," je po tekmi povedal direktor Eintrachta, Axel Hellmann.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:49 9. November 2018.

    Če smo že pri tem so to nacistični znaki in ne fašistični glede na to da so pozdravljali po hitlersko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.