Nemci brez boja napredovali

Foto: Epa
Foto: Epa
Nemški rokometaši brez boja v nadaljevanje zaradi okužb v ekipi Zelenortskih otokov.
Oglej si celoten članek

Nemška rokometna reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v Egiptu ostala brez današnjega obračuna proti Zelenortskim otokom in se že uvrstila v nadaljevanje prvenstva. Mednarodna rokometna zveza je namreč sporočila, da je tekma Nemčije z afriško reprezentanco, v kateri je več primerov okužb z novim koronavirusom, odpovedana.

Zelenortski otoki so tako ostali brez tekme drugega kroga, ki jo je IHF registrirala z 10:0 za Nemčijo. Ta je v predtekmovalni skupini A v prvem krogu brez težav ugnala Urugvaj s 43:14, Madžarska pa Zelenortske otoke s 34:27.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.