Nemci premočni, Slovenci ne bodo ponovili uspeha

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je svojo pot na evropskem prvenstvu v Nantesu končala v četrtfinalu.
Oglej si celoten članek

Po zmagah v predtekmovalni skupini proti Nizozemski in Hrvaški je Sloveniji drugo zaporedno kolajno na evropskih prvenstvih preprečila najboljša evropska reprezentanca, Nemčija, ki je zmagala s 3:0.

Prvi slovenski lopar Darko Jorgić je v zadnjih letih že premagoval Dimitrija Ovčarova, tudi tokrat je bil v uvodnem obračunu na dobri poti, da uspehe ponovi. Po zmagah v dveh napetih končnicah je povedel z 2:0, a je nato naslednje tri nize izgubil. Najbližje uspehu je bil v petem, ko je ubranil tri zaključne žoge, četrte pa ne.

Tudi Bojan Tokić se je svoji "nočni mori", nekdanjemu prvemu igralcu sveta Timu Bollu, v posameznih nizih dobro upiral, a na koncu ni osvojil niti častnega. Povsem brez moči pa je bil v tretjem nizu Deni Kožul, Patrick Franziska z njim ni imel večjih težav.

Evropsko prvenstvo Slovenci za četrtfinale premagali Hrvate

EP v namiznem tenisu, četrtfinale:

NEMČIJA - SLOVENIJA 3:0
Dimitrij Ovčarov - Darko Jorgić 3:2 (-17, -10, 8, 4, 10)
Timo Boll - Bojan Tokić 3:0 (9, 9, 8)
Patrick Franziska - Deni Kožul 3:0 (8, 6, 6)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.