Nemkam najprivlačnejši van der Vaart

Foto: Žurnal24 Ronaldo Nemkam ni tako privlačen kot Van der Vaart. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Rafael van der Vaart se bo preizkusil na angleških zelenicah. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Alessandro Del Piero Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Več kot 60 odstotkov samskih žensk v Nemčiji pravi, da je vezni igralec Reala Madrida Rafael Van der Vaart bolj seksi kot njegov soigralec, Cristiano Ronaldo. V galeriji lestvica desetih najprivlačnejših.
Oglej si celoten članek

Tako je pokazala opravljena anketa digitalne publikacije ElitePartner.de, potem ko je na vprašanje odgovarjalo 1400 Nemk. Cristiano Ronaldo na lestvici desetih najbolj privlačnih nogometašev zaseda drugo mesto, tretji pa je Mario Gomez.

 

Na seznamu desetih najbolj privlačnih nogometašev so se znašli še Francesco Totti, Lukas Podolski, Fernando Torres, Alessandro Del Piero, Bastian Scweinsteiger, Lionel Messi in Arjen Robben.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.