Nemogoča stava: iz 6 € dobil 9 tisoč!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Navijaču Evertona, ki je na tri tekme Premier League vplačal zgolj pet funtov (okrog šest evrov), je šokantni razplet na koncu navrgel kar devet tisoč. Pravilno je namreč napovedal poraz Manchestra Uniteda proti Blackburnu, Chelseaja proti Astonu Villi in Man. Cityja proti Sunderlandu!
Oglej si celoten članek

Ni treba posebej poudarjati, da so bili vsi omenjeni rezultati eno največjih presenečenj v letošnji sezoni Premier League. Blackburn Rovers so na Old Traffordu šokirali Manchester United (3:2), Aston Villa je na Stamford Bridgeu premagala Chelsea (3:1), nogometaši Sunderlanda pa so globoko v sodnikovem podaljšku doma ugnali Manchester City (1:0). Kvota na srečnem listku navijača Evertona je znašala 1517,0.

"Da se trije izmed najmanj verjetnih rezultatov sezone znajdejo na skoraj nemogočem listku, si lahko na koncu samo oddahnemo, da je bil pripravljen za dobitek tvegati zgolj petaka," je dejal predstavnik za odnose z javnostmi pri stavnici William Hill. "Tekma Blackburna je imela najvišjo kvoto tekem Premier League, kar smo jih ponudili, 22,0 za njihovo zmago na Old Traffordu, z dodatkom Sunderlanda in Ville pa je srečni stavec premagal verjetnost ena proti 1517. Malce čudno je, da ni dodal še Evertona in njihove zmage pri West Bromu, kar bi njegov dobitek povišalo na skoraj 24 tisoč evrov."

Navijač je zgolj upošteval zlato pravilo: NIKOLI ne stavi na svojo ekipo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.