"Nemoj sleep! We play k***c! Not good, majstore!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Govor mladega srbskega trenerja je postal pravi spletni hit.
Oglej si celoten članek

Rokometni trener Boško Jolović je s svojim govorom, mešanico srbščine in angleščine, med polčasom poizkusil motivirati svoje igralce iz Savdske Arabije.

Posnetek, ki je nastal pred kakšnim letom, je šele nedavno zaokrožil med javnostjo, na njem pa mladi srbski trener uporablja oba jezika, če pa k temu dodamo še sočne srbske psovke ter njegov naglas, vse skupaj izpade zelo smešno.

"Nemoj sleep! Stojiš ovako i čačkaš jaja, not good, majstore! We played ko k***c,"* se je glasil najboljši del govora.

Dvaintridesetletni Boško Jolović je sicer v svetu rokometa že več kot 20 let. Tekom svoje igralske kariere je nastopal za RK Crvenko ter Čelik iz Zenice, kjer je tudi zaključil kariero.

Po končani igralski karieri se je odločil za trenersko, ki jo je začel v Savdski Arabiji, kamor ga je povabil njegov nekdanji trener. Prevzel je vodenje kadetske ter juniorske ekipe. Omenjeni posnetek je prav z ene izmed tekem mlajših selekcij Savdske Arabije.

*"Ne ti meni spati! Tam tako stojiš in se praskaš po jajčkih, to ni dobro, mojster! Igrali smo zanič."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.