"Nemška" Barça: zdaj zanimanje še za Müllerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Medtem, ko Josep Guardiola steguje lovke po nekdanjih varovancih iz Barcelone, bi mu Katalonci za njegovim hrbtom lahko ukradli enega njegovih najboljših članov.
Oglej si celoten članek

Nemški tabloid Bild je udaril z novico, da se je Thomas Müller mudil na skrivnem sestanku v Barceloni. Bild navaja poročanje španske televizije, ki je v petek prenesla besede nogometnega agenta Francoisa Gallarda.

"Na sestanku smo pregledali možnosti, če bi ga Barcelona želela nekoč zvabiti v svoje vrste. Njegov odgovor je bil: 'Da!' Kot je odgovor vseh igralcev, ko pride pogodba iz kluba, kot je Barcelona," je za televizijski program Intereconomia dejal Gallardo.

Pogovori niso imeli zveze s prestopom

Müller naj bi se udeležil sestanka s še dvema uradnikoma katalonskega kluba, toda Bild vseeno meni, da je prestop napadalca (pogodba ga na klub veže do leta 2017) in enega ključnih članov "novega Bayerna" Josepa Guardiole vseeno bolj malo verjeten.

"Res sem bil tam, toda pogovori niso imeli zveze s prestopom. Imam pogodbo in tukaj res uživam. Vsi, ki me poznajo, vedo, da je Bayern moj dom," je že priznal Müller, strelec dveh golov na zadnji tekmi z Mainzem, da "ni možnosti" za odhod nemškega reprezentanta pa je ob pojavljanju novih govoric dejal tudi trener Guardiola. Müller naj bi kosil v restavraciji Boca Grande, priznal pa je, da je "Barcelona res lepo mesto".

Tudi Hummels, Ter Stegen, Klose, ...

Müller je tako postal še en v vrsti nemških reprezentantov, ki jih v zadnjih tednih, mesecih in letih povezujejo s prestopom na Camp Nou. Bild je le nekaj dni prej razkril, da naj bi bil že dogovorjen prestop Matsa Hummelsa iz Borussie Dortmunda, toda v klubu trdijo, da je zgodba izmišljena.

Bild možnost prestopa ocenjuje pri 80 odstotkih, tako kot morebitni prihod vratarja Borussie Mönchengladbacha Marca-Andréja Ter Stegna. V orbiti Barcelone se je pred časom pojavljalo tudi ime napadalca Miroslava Kloseja, ki pa po prepričanju nemškega dnevnika ni niti blizu prestopu na Camp Nou (10 %).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.