Nemški gigant umika svoje milijone

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški športni opremljevalec Adidas bo predčasno prekinil več milijonov ameriških dolarjev vredno pogodbo z Mednarodno atletsko zvezo, ki se otepa številnih afer, poroča britanski BBC.
Oglej si celoten članek

"Adidas je proti kakršnikoli obliki dopinga. Smo v tesnih stikih s predstavniki Iaaf, smo na tekočem z napredkom reform," je za francosko tiskovno agencijo AFP dejala tiskovna predstavnica Adidasa, ki ni želela potrditi poročanja BBC-ja.

Adidas in Iaaf sta 11-letno pogodbo podpisala leta 2008, ta naj bi bila vredna 33 milijonov dolarjev. Toda BBC ima drugačne podatke, sklicujoč se na anonimen vir, naj bi Adidas Iaafu samo v letu 2016 nakazal osem milijonov dolarjev.

Če bo Adidas res predčasno prekinil sodelovanje, bo Iaaf v naslednjih štirih letih ostal brez 30 milijonov dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.