Nemški navijaški pretep v Londonu

V London je na finale Lige prvakov pripotovalo okrog 150.000 Nemcev, med njimi je nekaj tudi zelo borbeno razpoloženih. Dokaz za to je spodnji video.
Oglej si celoten članek

Kot veste, se bosta v zvečer v finalu Lige prvakov pomerila nemška rivala Bayern München in Borussia Dortmund. V London je pripotovalo na tisoče Nemcev, nekateri so bili očitno že precej pred srečanjem zelo razgreti.

Na medmrežju je zaokrožil posnetek, na katerem je dobro viden spopad med dvema skupinama navijačev obeh nemških velikanov. Najprej je bilo na vrsti obmetavanje, nato pa so zapele tudi pesti. 

Prikazani konflikt se ni zgodil v centru britanske prestolnice, kjer se navijači mirno družijo, ne glede na barve, temveč na obrobju Londona. Pretepači so jo lokalnim organom pregona zakuhali že ob devetih dopoldne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.