Nemški reprezentant ni imel druge izbire

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nemški reprezentant Mats Hummels si je med pripravami na četrtfinalni obračunom z Italijo privoščil adrenalinsko bombo.
Oglej si celoten članek

Pričakovali bi, da bodo nogometaši pred najpomembnejšimi tekmami reprezentančne sezone naredili vse, da bi preprečili morebitne poškodbe in se čim bolje pripravili na tekme najboljših osmih ekip evropskega prvenstva v Franciji.

Drugačnega mnenja je Mats Hummels, ki je proste trenutek izkoristil za skok v Ženevsko jezero. Skok pa ni bil kar tako, saj se je nemški branilec v vodo pognal z višine desetih metrov.

Skok so v objektiv ujeli novinarji nemškega Eurosporta, nogometaša pa so o vratolomnem početju povprašali tudi na tiskovni konferenci. ''Skoraj sem se po**al v hlače. Ne bi skočil, a vrnitev nazaj po stopnicah je izgledala še bolj grozno,'' je pojasnil Hummels.

Nemci, aktualni svetovni prvaki, se bodo za preboj v polfinale Eura 2016 pomerili z Italijo. Tekma bo na sporedu v soboto ob 21. uri.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:24 30. Junij 2016.

    Avtorju članka: si ti kdaj v življenju videl VRATOLOMEN SKOK???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.