Nemški trener naj bi uporabljal ponarejeno PCT potrdilo

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji trener Werderja obtožbe zavrača in vztraja, da je polno cepljen.
Oglej si celoten članek

Trener Werderja iz Bremna Markus Anfang je odstopil zaradi kriminalistične preiskave, ker naj bi uporabljal ponarejeno potrdilo o cepljenju, je sporočil nemški nogometni drugoligaš.

Foto: Epa Markus Anfang

Odstopil je tudi njegov pomočnik Florian Junge, ekipo bo proti Schalkeju vodil drugi pomočnik Danijel Zenković, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Bremensko tožilstvo je začelo ukrepati v petek, ko so dobili prijavo mestnih zdravstvenih oblasti, najprej zgolj proti Anfangu, potem pa so preiskavo razširili na celoten klub. Podrobnosti niso sporočili.

Anfang je Werder prevzel poleti, potem ko je klub v prejšnji sezoni izpadel iz prve bundeslige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.