Nemški Wolff prestrašil švedske vikinge

Na tekmi med Nemčijo in Švedsko je blestel vratar Andreas Wolff.
Oglej si celoten članek

Nemčija je z zmago nad Švedsko (27:26) vpisala svoji prvi dve točki na letošnjem evropskem prvenstvu. Po prvem polčasu so sicer prepričljivo vodili Skandinavci (13:17), toda v nadaljevanju so se Nemci vrnili, sami povedli za štiri (26:22), nato pa v izdihljajih tekme rešili zmago.

Eden glavnih "krivcev" za švedski poraz je bil nemški čuvaj mreže Andreas Wolff. Slednji je blestel v drugem polčasu, skupno pa je ubranil 13 od 31 strelov na svoja vrata. Nekatera posredovanja so bila res izjemna, uspešen pa je bil tudi v zadnjem napadu "vikingov", ko bi Nemci z igralcem manj lahko izgubili zmago.

Z dvema točkama so Nemci prehiteli Slovence, s katerimi se bodo pomerili v zadnjem kolu. Izbranci Veselina Vujovića bodo Wolffa in druščino morali premagati, ali pa se bodo poslovili od Poljske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.