Nenezič v Primorju do leta 2011

Foto: Žurnal24 primorje_SPS
Vodstvo Primorja iz Ajdovščine je podaljšalo pogodbo s prvim vratarjem Igorjem Nenezičem. Pogodba je na zadovoljstvo obeh strani dolgoročna in bo Kranjčana vezala za NK Primorje do konca sezone 2010/2011.
Oglej si celoten članek

Ponujena pogodba je rezultat prizadevnosti Igorja Neneziča in dejstvo, da si je v zelo kratkem obdobju zagotovil mesto prvega vratarja Primorja in bil vpoklican v člansko reprezentanco Slovenije.

"Primorje je klub, ki mi je pomagal pri moji afirmaciji in edino pošteno je, da sem se najprej o podpisu pogodbe dogovarjal tu. V Ajdovščini sem zadovoljen in ne vidim razloga, zakaj ne bi v prihodnje bilo enako ali celo boljše. Zahvaljujem se upravi in trenerju za zaupanje, ter v bodoče privržencem rdeče-črnih obljubljam še boljše obrambe," je dejal Nenezič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.