Neokusno, s fotošopom nad Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Pri katalonski televiziji TV3 so ob grafiki uporabili postavo Cristiana Ronalda, a so jo pri tem precej spremenill.
Oglej si celoten članek

Rivalstvo med obema največjima kluboma španskega prvenstva včasih zaide tudi na nenavadna področja. V zadnjih nesoglasjih se je v središču znašel Cristiano Ronaldo, bolje rečeno njegove trebušne mišice.

Katalonska televizijska postaja TV3 je s strani uradne televizije madridskega kluba obtožena, da je uporabila fotošop ob fotografiji Realovega zvezdnika. Če se omenjeni pripomoček ponavadi uporablja za popravljanje 'pomankljivosti', so se tokrat Katalonci reči lotili na popolnoma nasproten način. Portugalcu so namreč odstranili vidne trebušne mišice in mu jih nadomestili z bolj nešportno oblikovanim trebuhom.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.