Nepovabljeni soigralci zahtevajo pojasnilo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zvezdnik madridskega Real Cristiano Ronaldo je v teh dneh tarča mnogih kritik. V soboto je namreč le nekaj ur po porazu z Atleticom (0:4) praznoval trideseti rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Na zabavi so Cristiana Ronalda in njegove soigralce, ki so se je udeležili, ujele kamere. Med njimi so bili rezervni vratar Keylor Navas, Pepe, Fabio Coentrao, Luka Modrić, Sami Khedira in James Rodriguez. Praznovanje je potekalo v prestižni restavraciji In Zalacain. Ronaldo pa je gostil tudi kolumbijskega pevca Kevina Roldana, ki je udeležence zabaval.

Nekateri udeleženci zabave, med njimi tudi pevec, so tako na spletnih družbenih omrežjih objavljali fotografije z zabave. Na družbenih omrežjih se je pojavil tudi posnetek, na katerem Ronaldo ob pevcu prepeva pesem izrazito seksualnega značaja.

Tudi uporabniki Twitterja so bili zgroženi nad tem, da se nogometaši tako zabavajo po visokem porazu. Zato so na družbenem omrežju ustvarili novo skupino #lafiestadeladeshorna ali zabava sramote.

Ronaldov agent Jorge Mendes je za radijsko postajo Cadena SER izjavil, da je bil nogometaš nad objavo fotografij zgrožen, saj je bila zabava zasebna. Dodal je še, da so udeleženci prve ure razvpite zabave spodbujali Ronalda, saj je bil ta žalosten zaradi poraza. Časopis iz Barcelone Sport pa je poročal, da bodo člani Reala, ki se zabave niso udeležili, zahtevali pojasnilo od soigralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.