"Nepozabna življenjska izkušnja"

Foto: Sport Klub
Foto: Sport Klub
V studiu skupine Sport Klub je v sredo za vijolične junake stiskal pesti tudi zvesti navijač Jernej Kopač, zmagovalec nagradne igre skupine Sport Klub in spletnega portala Zurnal24.si.
Oglej si celoten članek

Spremljanje dogajanja iz studia in druženje z legendami slovenskega nogometa je Jerneja Kovača popolnoma prevzelo, saj takšne priložnosti res ne dobiš vsak dan. Poleg ogleda tekme se je lahko na kratko podružil tudi z najboljšim strelcem slovenske reprezentance in športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem.

"Že snidenje homogenega Maribora, ki dejansko čuti, spoštuje in živi nogomet, z zgodbo o odličnosti, ki jo narekuje prestižna Liga prvakov je sanjska zgodba o zasluženem uspehu. Če pa imaš možnost postati del nje, še več, v družbi legend, ki jo počasi, a vztrajno tkejo, je včerajšnji večer v Ljudskem vrtu nepozabna življenjska izkušnja," je po tekmi povedal Jernej, ki sicer prav danes praznuje rojstni dan.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.