Nepredstavljive izstopne klavzule igralcev Barcelone

Foto: Epa lionel messi
Da ne bi Barcelona izgubila še kakšnega od zvezdnikov (kot je Neymarja), je svojim igralcem dvignila izstopne klavzule.
Oglej si celoten članek

PSG je za Neymarja plačal rekordno izstopno klavzulo, 222 milijonov evrov. Da bi ga Barcelona nadomestila, je za Ousmana Dembeleja odštela 105 milijonov evrov. Nato še več za Coutinha, 120 milijonov. Tako globoko Barcelono še ni posegla v svojo denarnico. Da ne bi tudi v prihodnosti izgubila svojih najboljših igralcev, so zdaj večini dvignili izstopne klavzule. Obe zadnji okrepitvi ju imata pri 400 milijonih evrov.

gerard pique Lionel Messi je pred božičem pogodbo podaljšal do leta 2021, v njej ima izstopno klavzulo neverjetnih 700 milijonov evrov. Gerard Pique in Sergi Roberto imata klavzulo v višini 500 milijonov. Ta ponedeljek je novo pogodbo podpisal še Samuel Umtiti. Na Barcelono ga veže do leta 2023, razen če bo zanj kdo odštel 500 milijonov evrov.

Naslednja v vrsti za podaljšanje pogodbe s ponosom Katalonije sta Sergio Busquets in Jordi Alba, še piše španska Marca. Trenutno imata izstopni klavzuli 200 oziroma 150 milijonov evrov, a naj bi ju občutno dvignili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.