Neprepoznaven: Slovo od najznamenitejše nogometne pričeske

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Belgijski nogometni zvezdnik se je odločil, da popolnoma spremeni svoj izgled.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Manchester Uniteda, Marouane Fellaini, je presenetil nometne navijače širom sveta, saj je na Twitterju objavil svojo fotografijo po obisku frizerja. Takšno pričesko je nazadnje nosil daljnega leta 2006, na začetku svoje kariere, ko je z 18 leti igral za belgijski Standard Liege.

Belgijec maroških korenin je namreč tekom celotne kariere poznan po neobičajni, bujni pričeski, ki ga je krasila zadnjih 12 let, a se je za svoj rojstni dan odločil, da popolnoma spremeni dvoj imidž ter se znebi svojega prepoznavnega znaka.

Man Utd Mourinho se želi znebiti dveh igralcev

Fellaini Prejel čestitke za gretje klopi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.