Neprijetna novica za navijače Bayerna

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški prvak bo v novo sezono moral kreniti brez Arjena Robbna.
Oglej si celoten članek

Bayern München bo obrambo naslova nemškega prvaka v začetku sezone verjetno opravil brez poškodovanega nizozemskega zvezdnika Arjena Robbna. Stegensko mišico si je poškodoval ob zmagi na sobotni testni tekmi in zmagi s 4:3 (3:0) proti Lippstadtu 08, ki igra v vestfalijski ligi, ter po navedbah Bayerna ne bo mogel igrati najmanj šest tednov.

Dvaintridesetletni Robben ima že dolgo težave s poškodbami in je zadnjič igral v začetku marca. Tokrat je zadel za 2:0 v 16. minuti, le devetnajst minut pozneje pa ga je moral Italijan Carlo Ancelotti, ki je bil prvič v vlogi trenerja Bavarcev, zamenjati.

Bayern bo prvenstveno sezono odprl 26. avgusta v dvoboju z Werderjem iz Bremna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.