Nesebično pomagal in jo hudo skupil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tekma 32. kroga Prve Lige TS med Radomljami in Celjem bo imela dobrodelni pridih.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvoligaš Kalcer Radomlje ljubitelje nogometa poziva k udeležbi na sobotni ligaški tekmi s Celjem, ki bo obarvana z dobrodelno noto.

Na obračunu se bodo zbirala sredstva za pomoč 21-letnemu Maticu Keržanu, ki je po spletu nesrečnih okoliščin ostal brez noge.

Spomnimo...

Matic se je januarja 2017 skupaj s prijatelji odpravil v Ljubljano, kjer so v bližini krožišča Tomačevo naleteli na vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči. Nesebično so priskočili na pomoč in karambolirano vozilo odstranili s cestišča. Nato se je zgodila tragedija.

"Matic je skupaj z bratom želel zavarovati ustavljeni avtomobil s trikotnikom, ravno takrat pa je v njiju z veliko hitrostjo trčilo drugo vozilo in Matičevo nogo poškodovalo do te mere, da se je ni dalo več rešiti," so zapisali na uradni spletni strani NK Radomlje.

Tekma za Matica bo 6. 5. 2017 ob 15.30 v Športnem parku Radomlje.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.