Nesramno bogati Newcastle snubi vladarja lige evropa

Foto: Epa
Foto: Epa
Newcastle je za Unaija Emeryja pripravljen plačati sedem milijonov evrov odškodnine.
Oglej si celoten članek

Prva naloga novih lastnikov angleškega nogometnega prvoligaša Newcastla je imenovanje novega glavnega trenerja. V ta namen je novo klubsko vodstvo, ki prihaja iz Savdske Arabije, španskemu Villarrealu ponudilo sedem milijonov evrov odškodnine za 50-letnega trenerja Unaija Emeryja, pišejo britanski mediji.

Pogovori s trenerjem že potekajo, navaja hrvaška agencija Hina, na njih je sodeloval tudi novi predsednik kluba Jasir Al-Rumajan. Vodstvo Newcastla je pripravljeno plačati zahtevano sedemmilijonsko odškodnino Villarrealu.

Medtem pa bi imel Emery, ki je dosegel vrsto uspehov v evropski ligi in jo lani osvojil z Villarrealom, trikrat zaporedoma pa s Sevillo (2013/14, 2014/15, 2015/16), letno plačo v višini osem milijonov evrov.

Newcastle je trenutno v domačem prvenstvu premier league v coni izpada; na predzadnjem mestu ima le štiri točke.

Foto: Epa unai emery

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.