Nesramnost, ki je razbesnela tekmece

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V francoskem pokalu je padel zadetek, ki je ujezil tekmece in skoraj povzročil obračunavanje na zelenici.
Oglej si celoten članek

V francoskem pokalu sta se pomerili ekipi US Concarneau in Voltigeurs, ki veljata za velika rivala, tekma pa je bila odločena v zadnjih trenutkih dvoboja. Gostje so namreč poizkušali iztržiti ugoden rezultat, pri tem pa je v napad krenil tudi vratar. Sledil je protinapad, Herman Kore pa je sam stekel proti vratom tekmeca in nato zabil zadetek, ki je imel namen ponižati nasprotnike.

Spustil se je namreč na kolena in z glavo spravil žogo čez golovo črto. Zadetek, ki ga pravzaprav lahko vidite le ob igri otrok, je razjezil nogometaše Voltigeursa. Ti so kasneje želeli 'spregovoriti' s strelcem, sodniki in ostali domači igralci pa so le uspeli preprečiti obračunavanje na zelenici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.