Neuer, Nemci in Serena najboljši v 2014

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljše športnike v letu 2014 je izbralo tudi Mednarodno združenje športnih novinarjev (Aips). Ti so na prvo mesto izvolili nogometne svetovne prvake - nemški elf, nemškega nogometnega vratarja Manuela Neuerja in ameriško teniško igralko Sereno Williams.
Oglej si celoten članek

Nemški vratar Manuel Neuer je v moški konkurenci s 601 točko ugnal švicarskega teniškega igralca Rogerja Federeja (537) in portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda (518).

V ženski konkurenci je Serena Williams zbrala 843 točk, beloruska biatlonka Darja Domarčeva 483 in norveška smučarska tekačica Marit Bjorgen 473.

Med moštvi je nemška nogometna reprezentanca prehitela nogometaše madridskega Reala in švicarsko teniško reprezentanco za Davisov pokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:17 30. December 2014.

    Lepo vas prosim, kaki ronaldo, on lahko dobi nagrado za obritu anus!!!!!!!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.