Neureutherja ne bo v Söldnu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slalomski svetovni podprvak iz leta 2013, Nemec Felix Neureuther, bo zaradi težav s hrbtom moral izpustiti uvodno preizkušnjo sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju, veleslalom v Söldnu konec tedna.
Oglej si celoten članek

"Imam dobro in slabo novico. Slaba je, da moram na žalost izpustiti veleslalom v Söldnu. Dobra pa je, da težave s hrbtom minevajo. Pripravljam se na Levi!" je na družbenem omrežju Facebook zapisal nemški smučar Felix Neureuther, ki je doslej devetkrat zmagal na tekmah svetovnega pokala.

Finski Levi bo gostil slalomsko preizkušnjo, ki bo druga tekma svetovnega pokala v sezoni 2014/15. To bo zaznamovalo svetovno prvenstvo v Vailu februarja prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.