Neuspešni nastopi slovenskih plavalk

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenske predstavnice so v štafeti na 4x200 m prosto zasedle končno 14. mesto. Z nastopom na 100 m prosto oziroma 200 m prsno sta že opravili Nastja Govejšek in Tanja Šmid, kjer sta bili obe prepočasni za napredovanje.
Oglej si celoten članek

V disciplini 4x200 m prosto so v slovenski štafeti nastopile Anja Klinar, Urša Bežan, Sara Isaković in Mojca Sagmeister in s časom 8:04,69 osvojile končno 14. mesto. To je najboljša slovenska štafetna uvrstitev v zgodovini nastopov na olimpijskih igrah.

Petnajstletna Nastja Govejšek je s časom 56,21 v svoji skupini na 100 m prosto zasedla tretje mesto, skupno pa je pristala na 28. Izpadla je tudi Tanja Šmid, ki je s časom 2:32,19 na 200 m prsno osvojila zadnje mesto v svoji skupini in tudi pri njej je bilo konec sanj o napredovanju.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.