Neverjetna namigovanja o Tottiju

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni Francesco Totti je nameraval na zadnji tekmi v karieri zgrešiti enajstmetrovko, trdi nekdanji klubski soigralec Juan Jesus.
Oglej si celoten članek

Francesco Totti je 28. maja odigral zadnjo tekmo v dresu AS Rome, pri kateri je preživel celotno profesionalno kariero (1992-2017). V igro je vstopil v 54. minuti, ko je na zelenici zamenjal Mohameda Salaha.

Napadalec se na obračunu z Genoo, ki je odločal o drugem mestu na prvenstveni lestvici, ni vpisal med strelce, njegova upokojitev pa je povsem zasenčila zmago ekipe (3:2), ki si je tako zagotovila vstopnico za naslednjo sezono Lige prvakov.

Foto: EPA francesco totti

Po poročanju francoskega časnika L'Equipe je imel legendarni italijanski napadalec na zadnji tekmi prav poseben načrt. Nameraval je zgrešiti enajstmetrovko in žogo poslati na tribune kot zahvalno gesto zvestim navijačem kluba.

"Pred zadnjo tekmo nam je Totti povedal, da če bo imel na voljo najstrožjo kazen, ne bo zadel, ampak bo žogo poslal tifozom," je za brazilsko radijsko postajo povedal branilec Rome Juan Jesus.

Navijači "rimskega kralja" so hiteli zatrjevati, da Totti nikoli ne bi ogrozil prihodnosti AS Rome, saj bi se v primeru remija ali poraza napredovanja v skupinski del Lige prvakov veselil na koncu tretjeuvrščeni Napoli.

Morda je Totti nameraval najstrožjo kazen zgrešiti le v primeru, da zmaga Rome ne bi bila pod vprašajem. Na žalost tega ne bomo nikoli izvedeli.

PREBERITE ŠE:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.