Neverjetna poteza Dončića

Foto: Profimedia Luka Dončić Real Madrid
Luka Dončić je ob grenko sladki zmagi Reala znova pokazal svoje mojstrstvo.
Oglej si celoten članek

Madridski Real je sinoči v evroligaškem obračunu nadigral moskovski CSKA, ki ga tudi v tej sezoni uvrščajo med najresnejše kandidate za osvojitev tekmovanja. Prva strelca španske zasedbe sta bila slovenska reprezentanta Anthony Randoplph in Luka Dončić, prvi je zbral 16 točk, drugi 14.

A zmaga je imela svojo ceno. Randolph si je poškodoval ramo, še precej težjo pogodbo pa je utrpel srbski reprezentančni center Ognjen Kuzmić, ki je zaradi poškodbe kolena, potrgal si je kolenske vezi, že zaključil sezono. Dončić je 14 točkam dodal še sedem skokov, dve podaji, blokado in dve ukradeni žogi ter bil tako znova statistično najboljši košarkar tekme. Prvič v sezoni si je sicer prislužil tudi tehnično napako, saj je reagiral po prekršku, ki pa ga sodniki niso dosodili.

Gledalce je dvignil na noge tudi ob košu, ko je s hrbtom obrnjen proti obroču vrgel žogo visoko v zrak in zadel. A tokrat je sodniška trojka že prej piskala in tako neverjetna poteza ni prinesla novih točk Realu.

Kljub temu je vredna ogleda:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.