Neverjetno: avtogol zabil s 30 metrov

Nogomet še kar naprej piše neverjetne zgodbe. V kvalifikacijski tekmi mladih reprezentanc Gruzije in Španije je vratar furije David De Gea prejel avtogol, ki dolgo ne bo odšel v pozabo.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni De Gea je poleti iz madridskega Atletica prestopil v Manchester United, v tej sezoni pa prejel že kar nekaj poceni golov. No, zadnji v nizu, ki ga je prejel v četrtek na tekmi mladih reprezentanc Gruzije in Španije, je še posebej bizaren.

Na srečo se je zgodilo pri vodstvu Španije s 6:0, De Gea pa ni bil prav nič kriv. V 52. minuti je domači vratar žogo poslal na nasprotno polovico, kjer je napako naredil branilec Iñigo Martinez. Dvajsetletni branilec Reala Sociedada je poskušal atraktivno s peto zadeti žogo, kar pa se mu je maščevalo. Kako se je končalo, pa preverite v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.