Neverjetno branjenje prostega strela! Ko živi zid zamenja ležeči policaj

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Marcelo Brozović je na tekmi Lige prvakov med Barcelono in Interjem s svojim inovativnim branjenjem prostega strela navdušil celo Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Marcelo Brozović je s svojo najnovejšo potezo navdušil in nasmejal nogometno javnost. Njegov Inter je v tretjem kolu Lige prvakov gostoval pri Barceloni, Brozović pa je tekom tekme patentiral nov način blokiranja prostega strela.

Barceloni je bil dosojen prosti strel, žogo pa si je za udarec pripravil Luis Suarez, ki je z zvitim poizkusom po tleh prelisičil živi zid gostov, ki je ob strelu skočil v zrak. Toda njegovo ukano je prebral Brozović, ki se je v zadnjem trenutku vrgel po tleh za živim zidom ter tako blokiral poizkus Urugvajca.

Njegova reakcija je navdušila vso nogometno javnost ter postala pravi svetovni spletni hit, nad Hrvatovo potezo pa je bil presenečen tudi Lionel Messi, ki si je zaradi poškodbe tekmo gledal s tribun.

Toda tudi sijajna Brozovićeva poteza na koncu ni pomagala Interju, katerega je Barcelona kljub Messijevi odsotnosti premagala s precejšnjo lahkoto 2:0.

Liga prvakov Oblak doživel debakl, Handanović jezil Suáreza

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.