Neverjetno, Luka že pred tekmo dal Torontu jasno vedeti, kaj ga čaka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Še en posnetek Luke Dončića je naravnost obnorel svet.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so predvsem po zaslugi fantastičnega Luke Dončića s 102:98 premagali Toronto Raptors, mladi Slovenec pa je s svojo predstavo, najboljšo letošnjo, znova navdušil svet.

Tekmo je namreč končal s kar 41 točkami, 14 skoki in 7 asistencami, obenem pa so posnetki njegovih neverjetnih potez že zakrožili po spletu in so glavna tema košarkarskih navdušencev širom sveta.

Luka Magic Dončić nasul 41 točk, vsi pa govorijo o tej potezi

Le kdo še ni videl njegove neverjetne "no look" podaje za alley-oop Doriana Finney-Smitha, medtem ko ga ni športnega kanala, na katerem se ni predvajala neverjetna trojka minuto pred koncem, ko je zadel z neverjetne razdalje preko roke nasprotnika za neulovljivo prednost Maverickov.

A zanimivo je, da je Luka na nek način že pred tekmo nakazal svojim nasprotnikom, kaj jih čaka, saj se je med ogrevanjem sprehodil na nasprotno polovico ter z neverjeteno lahkoto zadel trojko s sredine igrišča ter že pred samim začetkom nagnal nasprotniku strah v kosti.

Vse skupaj je bila namreč odlična najava tega, kar sledi, saj je bil Luka celotno tekmo naravnost nezaustavljiv, zadeval je iz vseh mogočih pozicij, obenem pa imel tako visok odstotek zadetih metov, kot že dolgo ne (13/24 iz igre, 4/10 za tri, 11/12 prosti meti).

In za konec je zgolj dokazal, da na ogrevanju ni šlo le za srečo, saj je v ključnem trenutku, ko je visela zmaga na nitki, ponovno zadel neverjeten koš iz izjemne razdalje. Ko je Luka tako vroč, ne pomagajo niti umazane taktike nasprotnega trenerja.

Obračunala Dončić razkril, kaj mu je počel trener Toronta: "To ni prav"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.