Neville priskočil na pomoč Angliji

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred letom dni upokojeni Gary Neville se je na povabilo selektorja Roya Hodgsona priključil trenerskemu timu, ki bo skrbel za angleško nogometno reprezentaco. Neville je z angleško nogometno zvezo podpisal štiriletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

Neville je v svoji karieri osvojil osem naslovov prvaka lige Premier, tri pokale FA, dva ligaška pokala in Ligo prvakov z Manchester Unitedom, za reprezentanco pa je nastopil 85-krat na petih velikih tekmovanjih.

"Na svojem prvem sestanku s predstavniki angleške nogometne zveze sem dejal, da je Gary človek, ki ga želim imeti v svojem strokovnem štabu," je ob tem dejal angleški strateg Hodgson. Neville se bo tako v angleškem kadru za Euro pridružil Rayu Lewingtonu, Rayu Clemenceu in Davu Watsonu.

''Roy me je povabil, da postanem del njegove ekipe, delo z državno reprezentaco pa ni samo velika čast, ampak tudi zelo poseben trenutek zame. Niti za sekundo se nisem obotavljal in veselim se priložnosti, da bom lahko delal ob Royu in ekipi na prihajajočem Euru in na naslednjih dveh turnirjih,'' navdušenja ni skrival Neville.

Angleški nogometaš že ima licenco Uefe, da lahko opravlja delo trenerja, od lanske upokojitve pa je delal kot televizijski komentator.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.