Nevsakdanja romanca: odraščala kot brat in sestra, zdaj pričakujeta otroka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Voznik razreda Moto GP ima za sabo resnično neverjetno ljubezensko zgodbo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik najmočnejšega motociklističnega razreda Miguel Oliveira, ki je v razredu Moto GP zbral že tri zmage, je naznanil veselo novico, da s svojo soprogo Andreio Pimento pričakuje otroka, s tem pa je ponovno opozoril na svojo izjemno zanimivo ljubezensko zgodbo.

Oliveira in Pimentojeva sta namreč odraščala kot brat in sestra, potem ko se je dirkačev oče v drugo oženil z Andreino materjo, potem ko je ta prav tako imela hčerko iz prvega zakona.

Foto: Profimedia Miguel Oliveira

Miguelov oče Paul ter Andreina mati Cristina sta se oženila leta 2009, pri tem pa sta odprla vrata novi ljubezni med svojima otrokoma, ki seveda nista v krvnem sorodstvu, čeprav sta mladost preživela praktično kot brat in sestra.

Miguel in Andreia sta se nepričakovano zaljubila pri 13 letih ter kar 11 let tajila svojo zvezo, preden sta jo leta 2019 razkrila svetu.

Mladi par se je poročil pred dobrimi tremi tedni, zdaj pa je razkril svetu, da pričakuje otroka: "Najino življenje se bo od zdaj odvijalo v posebnem društvu. To bo služba, ki bo trajala do konca našega potovanja. Komaj čakam, da te spoznam, ljubezen moja," je na svojem Instagram profilu zapisal Portugalec.

Zvezdnik ekipe KTM bo svojo družinico povečal za enega člana v začetku prihodnjega leta, ravno v času po koncu letošnje in pred začetkom naslednje sezone.

Oiveira je sicer prvi portugalski zmagovalec dirke svetovnega prvenstva, potem ko je leta 2015 v razredu Moto3 dobil dirko v Mugelu. V tem razredu je skupno zbral šest zmag, toliko pa jih je dodal tudi v razredu Moto2. Po selitvi v najmočnejši razred pa je dosegel tudi tri zmage v razredu Moto GP, zadnjo pred nekaj tedni na dirkališču v Barceloni.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.