'Newcastle umira počasi in boleče'

Foto: Žurnal24 Harper je na Newcastle močno navezan in zato težko spremlja njegove hude čase.
Newcastle United, ki je izpadel iz Premier lige, počasi in boleče umira. Tako trdi Unitedov vratar, Steve Harper. Klub prvič po letu 1992 ne bo igral v najmočnejši angleški ligi.
Oglej si celoten članek

Trenutno se Newcastle United sicer pripravlja na sezono v drugoligaški konkurenci, a moštvo še naprej nima stalnega glavnega trenerja (Chris Hughton nogometaše vodi le začasno). Še naprej je klub tudi na prodaj. Zdajšnji lastnik, Mike Ashley, za klub želi 116 milijonov evrov. Pred izpadom iz Premier lige jih ni uspel rešiti niti Alan Shearer, ki je pred koncem sezone prevzel mesto trenerja. Odkar je klub na prodaj, Shearer ni več trener, a sam pravi, da bi si še naprej želel voditi klub, za katerega je tako uspešno igral.

 
 

Za zdaj kaže, da klub umira počasi in boleče.

Steve Harper

 
"Kar se je zgodilo v zadnji sezoni, je bilo za vse veliko razočaranje. Ko se v določenem trenutku že zazdi, da se bo vse uredilo, se položaj znova obrne na glavo. Igralci si želimo, da bi se položaj rešil v dobro kluba, a za zdaj kaže, da klub umira počasi in boleče," je za Daily Mail dejal Steve Harper, ki je član Newcastla že 16 let. "Klub tone že pet, šest let. Za nas, igralce, je to zelo neprijetno. S trenerjem Hughtonom se sicer trudimo, a zdi se, da se klub ne bo pobral."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.